Selecteer een pagina

WIJ HOUDEN U GRAAG OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN

VAKMANSCHAP ZIT IN DE DETAILS

SOCIAAL ONDERNEMEN I.S.M. PANTAR

Wij van Vloer Boenen geloven in kansen.

Kansen in ondernemen en kansen in het leven. Daarom werken wij samen met Pantar. Pantar is het grootste sociale leer- en werkbedrijf van Amsterdam en omgeving.

Bij Pantar komen mensen opnieuw of voor het eerst echt tot bloei. Of ze nou boekhouder waren, succesvol ondernemer of door omstandigheden thuis zaten. Wat ons bindt is dat we het samen doen. Dat we oog hebben voor de ander en hart voor onze zaak.

In een maatschappij die verandert en verhardt, blijven wij onszelf. We doen ons werk zo goed mogelijk, door steeds de juiste vrouw of man op de juiste plek te zetten. Daar wordt uiteindelijk iedereen blijer en beter van.

Pantar is een gewoon bedrijf met bijzondere medewerkers. Een kleurrijke en diverse organisatie die in een beperking geen beperking ziet. Dat is hun kracht.

Dat vinden wij ook en een mooi voorbeeld hiervan is de 26-jarige Mohammed (Mo). Mo werkt sinds kort bij ons en is bezig met zijn opleiding wat mag leiden tot een allround vloerlegger binnen Vloer Boenen.

Onze professionaliteit in combinatie met deze gemotiveerde medewerkers zorgt voor een prachtige vloer.

LINOVLOEREN:
ECOLOGISCH RENOVEREN IN PLAATS VAN TRADITIONEEL ONDERHOUD OF VERVANGEN

TRADIONEEL ONDERHOUD?
De huidige wijze van traditioneel linoleum onderhoud bestaat meestal uit 1 keer per jaar strippen en 2 tot 3 keer per jaar een laag polymeer aanbrengen. Dit betekent dus ook 3 tot 4 keer per jaar de ruimte in- en uitruimen. Ook is het alkalisch strippen flink schadelijk voor het milieu. Door het vooralsnog ontbreken van een officieel verbod, wordt het afval van dit product veelal afgevoerd via het riool.

Doordat er meerdere lagen per jaar worden opgebouwd, zie je al snel een duidelijk hoogteverschil in de lagen van de druk- en minder drukbelopen stukken. Het resultaat is meestal een vloer die snel zijn uitstraling kwijt raakt en waarvan de aangebrachte beschermlagen al zijn versleten binnen het volgende geplande termijn.

Ook zijn de vloeren moeilijker schoon te houden en zullen dus eerder slijten.

VLOER VERVANGEN?
Voor linoleum vloeren die beschadigd of ernstig versleten zijn, is het antwoord altijd een vervanging geweest. 

Er is echter een snel, effectief en duurzaam alternatief dat de oorspronkelijke schoonheid herstelt, de vloer gezond houdt en de levensduur ervan verlengt.

Door te renoveren profiteer je van een volledig nieuwe vloer zonder het gedoe van een volledige vervanging. Ook bescherm je het milieu en bespaar je kosten.

OF KiEST U VOOR DE ECOLOGiSCHE EN DUURZAME OPLOSSiNG
VAN VLOER BOENEN RENOVATiE?
In het Vloer Boenen Renovatie plan wordt de vloer voorzien van een goede primer en twee lagen 2K PU-lak. Wij introduceren nu ook een nieuwe lak speciaal voor klaslokalen. Dit is de HD versie van de 2K PU-lak.

Een goede inloopzone, het gebruik van anti-kras doppen/viltjes en wielen onder stoelen/tafels geeft een nog langere levensduur van de coating. Bij gebruik van de vloer op deze wijze heeft de vloer maar licht onderhoud nodig, namelijk 1 tot 2 keer per 5 jaar. 

Wij bieden onze klanten graag een all-in pakket aan waarbij wij voorzien in hoogwaardige doppen/viltjes en het in- en uitruimen van de locatie. 

Voorheen werden vloeren met een hoogglans laag behandeld. Bij Vloer Boenen werken wij bij voorkeur met een matlak. Dit geeft de vloer een extra modern en strak uiterlijk. 

Indien wenselijk kunnen wij de vloer van een andere kleur of decoratie voorzien.

OVERTUIGD?

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VAN ONS VLOERENPLAN AAN.
WIJ KOMEN KOSTELOOS LANGS OM IN TE METEN

Neem contact met ons op...

+31 6 11 76 22 27

info@vloerboenen.nl