Selecteer een pagina

ONS BEDRIJF IS
ONTSTAAN UIT LIEFDE 
VOOR AMBACHT

Over Vloer Boenen…

Vloer Boenen BV is een bedrijf dat van oorsprong vloeren verkocht en plaatste, zowel particulier als bedrijfsmatig. Met name het plaatsen van vloeren heeft ons veel geleerd, wat wel en niet de beste manier is om te doen. 

Vooral het onderhoud van de vloeren en het onderhouds- en gebruiksvriendelijk maken van de vloeren is een absolute specialiteit geworden en dit al 30 jaar inmiddels.

Ontzorging in elke vorm…

9

Planning

Groot probleem waar de particulier maar zeker ook een bedrijf op stuit is, waar laat ik al mijn meubels of wanneer moet ik dat doen. 

Wij als vloerboenen zijn er in gespecialiseerd om dit probleem voor u op te lossen. Wij werken dus ook in daluren en zoeken samen met u naar een oplossing, zodat u gewoon elke dag ’normaal’ kunt leven en uw bedrijf gewoon elke dag open is en kan draaien.

9

Regie of Contract

Over het algemeen werken wij voor particulieren op regiebasis en zakelijk veel op contractbasis. Contractbasis heeft als voordeel dat wij een vloeronderhoudsplan maken met gedetailleerd budgetplan voor aankomende jaren.

Nog groter voordeel is dat wij altijd in de gaten houden hoe de staat van de vloer is want wij garanderen dat de vloer op elke dag van het jaar die conditie en uitstraling heeft die u wenst van uw eigen bedrijf en voor uw klant. U heeft dus geen enkele omkijk meer naar de vloeren en het plannen van onderhoud. U kunt zich dus volledig bezig houden met uw bedrijfsvoering.

Tevens zullen de kosten vanzelfsprekend lager zijn op contractbasis.
Maar belangrijker de levensduur van uw vloer wordt veel hoger of langer als wij uw onderhoud verzorgen.

jaar ervaring

projecten afgerond

“U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan diensten- en producten. Daarbij staan we altijd garant voor een hoog niveau kwaliteit en service.”

Frits Hoogewoonink – vloer boenen

Neem contact met ons op...

Curieweg 4A, 2408BZ Alphen aan den Rijn

+31 85-070 37 78

info@vloerboenen.nl